Filmek-Rólatok

Erotikus film rólatok-nektek

Ismét valami olyasmi amivel még nem találkoztál.

Mi is kell ehhez?

Jó hangulat, kellemes környezet, jó zene, esetleg valami italféle , ja és Ti . Szerelem és szex.

Sokat halljuk ,hogy nem vagyok szép , nem vagyok egy pornósztár. Az a fontos ,hogy légy önmagad, légy Te, legyetek Ti, legyetek együtt mintha ott sem lennénk .

Könnyű azt mondani gondoljátok, de higgyétek el ott lenni veletek ebben az intim pillanatban, közegben nekünk sem könnyű, sok esetben Mi hamarabb pirulunk bele a dolgokba mint Ti. Szóval együtt megoldjuk !

Nevessünk, játszunk és csináljunk valami izgalmasat ( mi csak filmezünk:) ) .

Ha érdekelnek a részletek. Ha konkrét elképzelésetek van , megálmodtatok valamit beszéljünk róla. Na még egy apróság. Urak kérlek benneteket ezt ne adjátok ajándékba a hölgyeknek mert ezt azért nagyon át kell beszélni.

Természetesen tőlünk már megszokott a titoktartás!

Gondolom, Ti is mint mindenki próbálkozott már házimozi készítésével.

Szóval nem egyszerű a dolog és ritkán sikerül jól. Kérhetünk profi kamerát a haverunktól de azt ki fogja tartani, mozgatni? Ki találja meg a megfelelő szöget? Ki fogja esetleg világítani, hogy ne legyen sötét?

Na hát többek közt ezért találtuk ki ezt a szolgáltatást. Itt vagyunk mi és elkészítjük a vágyott házimozi. Igényesen összevágva, egy kicsit művészi módon, jó zenével.

Ne egy tipikus pornót képzelj el, inkább művészfilmet, érzéseket, pillantásokat, tapintásokat, csókot na és persze szexet is . Nem rendezünk, pózoltatunk Mi csak dokumentálunk. Minden más rajtatok múlik !

beszéljünk

error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights