HOGYAN KÉSZÜLJ A FOTÓZÁSRA

A fotózást mindig egy több lépcsős egyeztetési folyamat előzi meg, mely során nemcsak az időpontot és a helyszínt konkretizáljuk és a részleteket tervezzük meg, de felteheted minden kérdésedet és eloszlathatjuk esetleges félelmeidet is.

Célom a bizalommal teli, felszabadult légkör megteremtése, melynek alapvető feltétele, hogy minden részlettel előre megismerkedj és így a fotózás folyamán egy ismerős szituációban mozoghass.


Stúdiónkat Nyíregyházán, otthonunk egy elkülönített részén rendeztük be, ahol kényelmesen, egy zárt, mégis fényes és levegős térben készíthetjük el képeidet. Persze ha arra vágysz, hogy kismamaként inkább az otthonodban, vagy a szabadban, természeti háttérrel örökítsük meg gömbölyödő pocakodat, esetleg boudoir fotóidnak álmodtál fényűző hotelszobai hátteret, erre is nyitottak vagyunk. Előzetes egyeztetés után az ország bármely pontján találkozhatunk.

Ha ismered a munkámat, láthatod, hogy a természetességet szeretem.

Hogy az elkészült képkockákon a lehető leggyönyörűbb lehess, érdemes profi fodrász, sminkes szolgáltatásait igénybe venned a fotózás előtt. Ha nincs olyan szakember, akire nyugodtan rábíznád magad, szívesen segítek, de arra is van lehetőséged, hogy előzetes egyeztetés után a helyszínen készüljön el a sminked, frizurád.

Ha ismered a munkámat, láthatod, hogy a természetességet szeretem. Amikor sminket, frizurát készíttetsz, javaslom, kérj természetes hatásút, ami nem elfedi, hanem kiemeli természetes szépségedet. Így az elkészült képeken nem egy másik nőt, hanem Önmagad legszebb kiadását láthatod viszont.

A Mit viseljek? kérdésre egyszerű választ szoktam adni.

Bármit, amiben jól érzed magad, ami igazán illik hozzád. 

A stúdióban ugyan rendelkezésedre áll néhány kelme, csipke, amit egy boudoir vagy kismama fotózáson használhatunk, de a képek igazán egyediek attól lesznek, ha a viselt ruhadarabok, fehérneműk és textíliák mind rád jellemzőek, hozzád tartoznak. 

Ha tanácstalan lennél, természetesen szívesen segítek a választásban.

error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights