KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mi kell az időpont foglaláshoz?

A foglaláshoz minden esetben egy aláírt szerződés és 10.000 Ft foglaló szükséges. Minden nap rengeteg ajánlatkérés, felkérést kapunk így nem tudunk szerződés és foglaló nélkül dátumot tartani.

Igyekeztünk többféle csomagot kialakítani, hogy minden ügyfelünk megtalálja a számára legjobbat. Lehet egy "ismerkedő", 1-2 órás fotózással kezdeni ezt a műfajt, majd később akár fél napos vagy egész napos szolgáltatás is igényelhető.

Nem, nem csinálunk! Mi sem szeretjük a pózokat. Kifejezetten a természetességre törekszünk. Sokszor ( főleg a fotózás elején) azért próbálunk segíteni nektek egy-két ötlettel. De az a legjobb ha nektek is van elképzelésetek, ha saját magatokat adjátok.

Számunkra a minőség és nem a mennyiség a fontos. A fotózás során kb 50-150 kép készül (csomagtól függően). Természetesen minden technikailag tökéletes kép átadásra kerül. Minden csomagunk, amit ajánlunk, más-más darabszámú fotóanyagot tartalmaz.

Persze, sőt minél több dolgot be lehet dobni ami Rád, Rátok jellemző!

Mindig vannak ötleteink, de természetesen ha szükésges, akkor stylistot, profi sminkest és  fodrászt is biztosítunk a fotózás idejére.

Minden képet egy alap retusálással adunk át. A bőr így finom, lágy lesz. Igyekszünk eltüntetni a nagyobb bőrhibákat de lehetőség van komolyabb retusálársa (pl: mell nagyobbítás, orr kissebítés stb..) is. A komolyabb retusálást grafikusunk végzi, melynek külön ára van.

Mennyi idő szükséges a  fotózásra?

Nem szeretjük a pózokat ! Ugye ti nem csináltok ilyet?

Hány képet adtok át a fotózás után?

Vihetünk apróságokat, dekorációkat, kellékeket a fotózásra?

Tudtok segíteni a fotózás stylist részében is ?

A képeket lehet retusálva kérni?

Mikor kapjuk meg az elkészült képeket?

aktfotózás

A fotózás után 4-5 héttel várható a képek átadása. Ha esetleg valamilyen fontos alkalom közeledik, előrehozzuk az utómunkát és igyekszünk átadni hamarabb.

Hosszú évek alatt sikerült olyan laborokkal felvenni a kapcsolatot, akik tökéletes minőségben laborálják a képeinket. Javasoljuk, hogy küldjétek el a rendelést nekünk, segítünk, hogy olyan minőségben kapjátok meg a fotókat, ahogyan azt átadtuk.

Természetesen lehet velünk személyesen találkozni.  Sokat utazunk a munkánk végett Europa szerte, de természetesen van lehetőség a személyse találkozóra is. Keressünk egy mindenki számára megfelelő időpontot. A Skype, Google Meet, Zoom nagyszerű megoldás hiszen bárhol és bármikor tökéletes lehetőséget teremt egy jó beszélgetésre, bárhol vagyunk a nagyvilágban.

Számunkra az ügyfél az első. Az elkészült képeket soha semmilyen körülmények között nem láthatja más csak én és Te ( Ti ).  Ezért a weboldalon nem is található galéria! Az oldalon csak olyan kép kerül bemutatásra,  amit ügyfeleink engedélyeznek. Tőlünk nem kerül ki semmi információ ügyfeleinkről vagy a fotózás részleteiről. Ez a műfaj erről szól, mivel nagyon intim dolgokról van szó. Továbbá a képeket nem tároljuk olyan számítogépen amin internet van, nehogy valaki hozzáférhessen azokhoz.

Kizárólag a NO LIMIT csomagban és a Filmben ! De általában Érzelmekről, érintésekről, pillantásokról, érzékiségről és az emberi test szépségéről készítek képeket.

Minden képet, teljes felbontásban egy jelszóval védett internetes galérián keresztül adunk át. Innen minden kép letölthető lesz 3 méretben is ( web, nagy vagy teljes felbontás ). Csak az a személy láthatja a képeidet, akinek elküldöd a linket és a belépési jelszavadat. Senki más nem férhet hozzá.

Ruhákkal nekünk kell készülni ?

Igen. A stúdióban is vannak kisebb kiegészítők, de az a legfontosabb, hogy olyan ruhát viselj amiben jól érzed magad. Inkább hozz több mindent magaddal ,hogy legyen miből válogatni. Sokan egy bőrönddel érkeznek.

Természetesen ott készítem el a sorozatot ahol szeretnétek, csak fény legyen elég ! Ami nagyon fontos még , hogy olyan helyet válasszatok ahol megvan a privát zóna. Nincs szükség kíváncsiskodó idegenekre a fotózás alatt.

Mi nem szeretnénk stúdióban fotózni! Lehet, hogy a Mi lakásunkban, esetleg hotelben készüljenek a képek ?

error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights