MENU
Nőknek

Női szemmel

Elegánsan,Érzékien ahol minden a női szépségről,az egyediségről,Rólad szól.

Hogyan fotózom ÉN?

Ismeretlen helyen ès szituàcióban lenni mindig feszèlyező. Ha szorongsz nem is vagy önmagad, ezért az a célom, hogy olyan lègkört teremtsek, amelyben biztonsàgban èrzed magad ès teljesen felszabadult lehetsz. A stúdió, ahol a fotózás zajlik, az otthonom egy elszeparàlt rèsze, elzàrva a kívàncsi tekintetektől, belső kertre néző ablakokkal.

fotóstúdió

A bizalom a legtöbb, amit fotósként kaphatok, ezért a fotózás előtt minden kérdésedet felteheted, minden kételyedet megoszthatod. A bizalom kulcs a ládához, amiben a kincs lapul: a valódi éned, magától értetődő természetességgel, feszengés nélkül.

A fotózàs soràn nem kèrlek arra, hogy nyakatekert pózokba helyezkedj, vagy tőled teljesen idegen ruhadarabokba bújj. Ha a mindennapokban laza ès sportos vagy, valószínűleg jobban èrzed majd magad a fotózàs soràn is, ha egy kockàs flanelingbe burkolózol, mintha egy csupa csipke fűzőben pompáznál. És igaz ez fordítva is.

A boudoir fotózás során pedig éppen ez a lényeg: a valódi egyéniséged és egyediséged, hiszen így vagy a legszebb!

nyíregyháza és Debrecen

Míg a boudoir fotókon csak Te szerepelsz, addig a páros boudoir fotózás során kettőtök közös valóságát örökítem meg.

Egy darabkát a világból, ami csak a Tiétek.

Ha a bizalmatokba fogadtok, finoman erotikus képek készülnek majd, amelyek örökre megőrzik az érzelmeiteket, az érintéseiteket.

érzéki képek

Egy művészi akt fotó egyszerre titokzatos és nyílt. Művészet. Elementáris erejű.

Akt fotózás közben semmit nem viselsz, nincsenek ruhák, kiegészítők, nem fontos a környezet sem. Csak Te vagy. Gyönyörű és teljes. A képek gyönyörködtetnek, elgondolkodtatnak, és közben mindent elmondanak, amit mondani akarsz.

Kismamaként új élményként élheted meg a nőiességedet.

A fotózás képein a közösen legalkalmasabbnak talált pillanatban örökítjük meg a várandósság csodáját: az anyává, családdá válást. A fotózásra jöhetsz „egyedül”, vagy a leendő Apuka, testvér(ek) társaságában is. Egy pillanatra megállítjuk az időt, és ez a perc örökre veled marad.

elegáns kismama fotók

 

Kilépés
error: Content is protected !!