Hosszú ideje ismét működik a Facebook illetve az Instagram oldalunk. Jó pár hónapja feltörték a weboldalunk elméletileg egy plugin-en keresztül. Elérték az Instagram majd a Facebook oldalunkat ahol mindenféle szemetet posztoltak, zaklatták az oldalunk kedvelőit. Egy kész rémálom volt.

Oldalunk egy időre eltűnt. Sikerült a weboldalt új szerverre költöztünk és elkészült az új oldal is . Kiiktattuk a hibás plugin-t és végre hozzáfértünk az Instagram felülethez.

Itt megkezdtem a takarítást és minden képet és videót, pornográf tartalmat amit nem mi töltöttünk fel töröltem. Sajnos a Facebook oldalhoz továbbra sem volt hozzáférésem.

A napokban egy webfejlesztés és frissítés kapcsán valami csoda folytán ismét én kezelem a Facebook oldalt is 🙂 Töröltem minden nem ide való szemetet.

Elnézést kérek mindenkitől aki érintett volt , tőlünk olyat látott ami sértő vagy hamis volt. A posztokra sokan reagáltak indulattal, váddal teljesen jogosan. Ezeket igyekeztem törölni és elnézést kérek . Remélem, hogy új szerverünk és oldalaink biztonságosabbak lesznek. Sajnos nem értem, hogy ennek mi célja volt, ki és miért tette de már mindegy is . Megyünk tovább !

error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights