Szeretnék Nektek egy könnyedebb műfajt is bemutatni, ilyen is van, szeretem nagyon. Glamour fotózás, boudoir fotózás. Ez egy romantikus stílusirányzat, ahol visszafogottabb képek készülnek, sejtetünk, de nem mutatunk...Nagyszerű élmény volt Csillával együtt "dolgozni", látni, ahogy átadja magár ennek a pár órának és percről percre felszínre hozza a NŐT, aki benne lakozik. Megkértem, írja le a saját szavaival a tapasztalatait:

"Egy régi álmom valósult meg ezzel a professzionális fotósorozat készítésével úgy, hogy önmagam maradhattam, de mégis valamivel több.

Izgatottan vártam a fotózás napját, már a kedvenc ruháim kiválogatása sem volt oly egyszerű, mivel több is a szívemnek kedves. A hajamat a szokásos módon én magam készítettem, ahogy nap, mint nap hordom. Eszter egy szolid nappali sminket javasolt (csakhogy tudjátok minimálisan sminkelem magam) és ennek nagyon örültem, mert azt szerettem volna látni, hogy én legyek, ne valaki számomra ismeretlen mosolyogjon vissza rám.

Egyszerre féltem és mégis alig vártam, Eszter már az elején rengeteget segített például a ruhaválogatásban úgy, hogy szerinte melyik lenne az ideális és hozná ki belőlem a legtöbbet. Ahogy készültek a fotók, villantak a fények, köszönhetően annak, ahogy Eszter beszélt hozzám, egyszerre nyugtatott és biztatott, sikerült feloldódnom. Eljutottam addig, hogy élveztem a fotózást és szuper volt megmutatnom a bennem lévő igazi nő több arcát (szolid, kedves, komoly, vonzó, szenvedélyes vagy művészi és még sorolhatnám), mert ott van mindannyiunkban, csak sokan elrejtik, rejtegetik! Igen és ösztönből jöttek az igazán nőies, légies mozdulatok (szívem szerint még órákig folytattam volna, annyira tetszett)!

2 héttel később megérkeztek a fotók és ahogy megláttam Őket, elérzékenyültem, nem hittem a szememnek: ez én lennék, (sosem láttam magam ilyen szépnek), mit csinálhatott Eszter, lenne benne valami trükk, vajon játszott a fényekkel? Meg is kérdeztem és ami meglepett, hogy egy minimális alap retusnál többet nem használt, tehát amit látok, az én vagyok (megjegyzem a hibáimmal együtt). 

Igen, vannak hibáink, mert senki sem tökéletes, de elfogadom magam! 

Kedves Ismerősök és Ismeretlenek! Csak ajánlani tudom Nektek Esztert, nekem rengeteget segített mind a kedvessége, a biztatása, mind pedig a profi hozzáértése miatt és abban még inkább, hogy mélyebben nézzek magamba, mert az igazi, csodás NŐ ott van bennünk, a szépség belülről fakad!

Hálásan köszönöm!"

error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights