MENU
Nőknek

Női szemmel

Elegánsan,Érzékien ahol minden a női szépségről,az egyediségről,Rólad szól.

Kérdések és Válaszok

ezaz06

Mi kell az időpont foglaláshoz?

A foglaláshoz minden esetben egy aláírt szerződés és 10.000 Ft foglaló szükséges. Minden nap rengeteg ajánlatkérés, felkérést kapunk így nem tudunk szerződés és foglaló nélkül dátumot tartani.

Mennyi idö szükséges a  fotózásra?

Igyekeztünk többféle csomagot kialakítani, hogy minden ügyfelünk megtalálja a számára legjobbat. Lehet egy “ismerkedő”, 1-2 órás fotózással kezdeni ezt a műfajt, majd később akár fél napos vagy egész napos szolgáltatás is igényelhető.

Nem szeretjük a pózokat ! Ugye ti nem csináltok ilyet?

Nem, nem csinálunk! Mi sem szeretjük a pózokat. Kifejezetten a természetességre törekszünk. Sokszor ( főleg a fotózás elején) azért próbálunk segíteni nektek egy-két ötlettel. De az a legjobb ha nektek is van elképzelésetek, ha saját magatokat adjátok.

Hány képet adtok át a fotózás után?

Számunkra a minőség és nem a mennyiség a fontos. A fotózás során kb 50-150 kép készül (csomagtól függően). Természetesen minden technikailag tökéletes kép átadásra kerül. Minden csomagunk, amit ajánlunk, más-más darabszámú fotóanyagot tartalmaz.

Vihetünk apróságokat, dekorációkat a fotózásra?

Persze, sőt minél több dolgot be lehet dobni ami Rád, Rátok jellemző!

Tudtok segíteni a fotózás stylist részében is ?

Mindig vannak ötleteink, de természetesen ha szükésges, akkor stylistot, profi sminkest és  fodrászt is biztosítunk a fotózás idejére.

A képeket lehet retusálva kérni?

Minden képet egy alap retusálással adunk át. A bőr így finom, lágy lesz. Igyekszünk eltüntetni a nagyobb bőrhibákat de lehetőség van komolyabb retusálársa (pl: mell nagyobbítás, orr kissebítés stb..) is. A komolyabb retusálást grafikusunk végzi, melynek külön ára van.

Mikor kapjuk meg az elkészült képeket?

A fotózás után 4-5 héttel várható a képek átadása. Ha esetleg valamilyen fontos alkalom közeledik, előrehozzuk az utómunkát és igyekszünk átadni hamarabb.

Hol laboráljuk a képeket?

Hosszú évek alatt sikerült olyan laborokkal felvenni a kapcsolatot, akik tökéletes minőségben laborálják a képeinket. Javasoljuk, hogy küldjétek el a rendelést nekünk, segítünk, hogy olyan minőségben kapjátok meg a fotókat, ahogyan azt átadtuk.

Lehet veletek személyesen találkozni vagy Skype-on beszélni?

Természetesen lehet velünk személyesen találkozni.  Sokat utazunk a munkánk végett Europa szerte, de természetesen van lehetőség a személyse találkozóra is. Keressünk egy mindenki számára megfelelő időpontot. A Skype nagyszerű megoldás (bellstudio-esther&gabe), hiszen bárhol és bármikor tökéletes lehetőséget teremt egy jó beszélgetésre, bárhol vagyunk a nagyvilágban.

Tudnál valamit mondani a titoktartásról és a diszkrécióról?

Számunkra az ügyfél az első. Az elkészült képeket soha semmilyen körülmények között nem láthatja más csak én és Te ( Ti ).  Ezért a weboldalon nem is található galéria! Az oldalon csak olyan kép kerül bemutatásra,  amit ügyfeleink engedélyeznek. Tőlünk nem kerül ki semmi információ ügyfeleinkről vagy a fotózás részleteiről. Ez a műfaj erről szól, mivel nagyon intim dolgokról van szó. Továbbá a képeket nem tároljuk olyan számítogépen amin internet van, nehogy valaki hozzáférhessen azokhoz.

Kérhetünk szex vagy pornográf képeket is ?

Nem! Ez nem arról szól! Érzelmekről, érintésekről, pillantásokról, érzékiségről és az emberi test szépségéről készitek képeket.

Hogyan kapjuk meg a képeket?

Minden képet, teljes felbontásban egy jelszóval védett internetes galérián keresztül adunk át. Innen minden kép letölthető lesz 3 méretben is ( web, nagy vagy teljes felbontás ). Csak az a személy láthatja a képeidet, akinek elküldöd a linket és a belépési jelszavadat. Senki más nem férhet hozzá.

Ruhákkal nekünk kell készülni?

Igen. A stúdióban is vannak kissebb kiegészítők, de az a legfontosabb, hogy olyan ruhát viselj amiben jól érzed magad. Inkább hozz több mindent magaddal, hogy legyen miből válogatni.

Mi nem szeretnénk a stúdióban fotózni! Lehet ,hogy a mi lakásunkban készüljenek a képek ? Esetleg hotelben ? 

Természetesen ott készítjük el a sorozatot ahol szeretnétek legyen az az otthonotok, hotel, rét, mező, erdő, vízpart, stb… Amit csak szeretnétek! Ami nagyon fontos a helyszinválasztásnál, hogy megmaradjon a privát zóna. Nincs szükség kiváncsiskodó idegenekre a fotózás alatt.

ezaz05

 

Kilépés
error: Content is protected !!