Tündöklő áldott állapot – Bara

Barát és Gergőt már korábban megismerhettem, nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy megörökíthessem életük legfontosabb és legboldogabb napját, az esküvőjüket. Örömmel hallottam Barától a jó hírt pár hónapja, hogy kisbabát várnak.

Izgatottan vártam a fotózást, tudtam, hogy ez is egy felejthetetlen, stílusos, egyedi sorozat lesz…:) Ugyanaz a kellem, báj és izlésvilág kísérte végig a fotózás stílusát, mint az esküvőjükön. Köszönöm, hogy ismét jelen lehettem és dokumentálhattam egy újabb nagy állomást az életetkben!

Ha szeretnétek látni az esküvőjükről készült blogbejegyzést KATT ide!

 

BoudoirNézz a tükrömbe!

boudoir foto

Nő vagy. Neked mit jelent?
Nekem azt, hogy szép vagy. Megismételhetetlen vagy.
Állj meg egy percre és nézz a tükrömbe! Megmutatlak, ahogy még sosem láttad magad.

Mindenki más céllal érkezik. Van, aki bizonyítani akar, van, aki meglepni, elkápráztatni, más megörökíteni. Más érzések, más motivációk, más szorongások és gátak, de az együtt töltött idő végén ugyanaz a titokzatos mosoly ül az arcokra… A boudoir fotókon Önmagadat látod majd, ahogy talán még sohasem. Gyönyörűnek. Minden, amit számodra a saját nőiséged jelent, ott rezdül a mozdulataidban, megcsillan a szemed egyetlen villanásában. Én megörökítem.
Nő vagy. Neked mit jelent?

 

Páros Boudoirérzéki és intim, erotikus képek Rólatok

intim pillanatok

Örökre megőriznéd, ahogy a válladhoz ér?

Megteheted.

Megragadni a megfoghatatlant, a varázslatot, az elillanót… A páros boudoir fotókon intim pillanatokat örökítünk meg, melyek Rólatok beszélnek. Érintéseket, amik elröppennének, szívdobbanásokat, amiket csak Ti hallotok, történeteket, ahogy csak Ti mesélitek. Szerelmet, vágyat, bizalmat, odaadást – a kettőtök világát.

Úgy igazán.

 

KismamaAnya leszel

elegáns kismama fotók

Egyek vagytok Te és Ő.

Együtt lélegeztek, együtt léteztek. Ha boldog vagy, Ő is boldog, ha szomorú vagy, Ő is érzi.
Anyává válni a legnagyobb misztérium. Honnan? Hogyan? A tested átváltozik, utat törnek az ősi energiák, láthatatlan erők és ösztönök. Minden magától értetődő, minden olyan természetes. Minden a helyére kerül. Minden perc drága kincs.
Anya leszel, család lesztek. Csodálatos pillanatok, mindent megváltoztatóak, soha vissza nem hozhatóak.

Hihetetlen erejűek.

Egy gömbölyödő pocak boldogságát megörökíteni a legörömtelibb feladat.

AktElegáns és Művészi

Árnyékok, vonalak… A női test rejtélye…
Az akt fotózáson nincs semmi, ami elfedne, ami eltitkolna. Semmi manír. Csak Te vagy. Úgy ahogy vagy, a magad tökéletességében. Levetkőzni olykor felszabadító.

Éld meg a nőiességedet!

akt fotó lásd magad

 

error: Content is protected !!